середа, 24 січня 2018 р.

Шановні колеги!

31 січня 2018 року відбудеться інтернет – конференція для педагогічних працівників на тему «Позаурочна робота як засіб попередження негативних явищ в учнівському середовищі». До участі у заході запрошуються методисти та педагогічні працівники, які мають власні доробки та практичний досвід роботи з проблеми конференції.


Конференція буде працювати за напрямами:

Секція 1. Утвердження здорового способу життя засобами первинної профілактики.

Секція 2. Тримаємо агресію під контролем.

Секція 3. Засоби попередження молодіжних суїцидальних явищ у позакласній роботі.

Секція 4. Організація соціально-правової допомоги молоді з питань торгівлі людьми.

Матеріали повинні мати практичну спрямованість та містити приклади з власного досвіду. По закінченню конференції автори надісланих робіт отримають сертифікат учасника.

Творчі доробки учасників будуть розмішені на сайті РМК з 31 січня 2018 року. Зворотній зв′язок відбуватиметься через обговорення запропонованих матеріалів учасників на блозі Інтернет конференція за посиланням: https://conferenshe.blogspot.com сайті у закладках секції «Інтернет-конференція» з 31 січня 2018 року по 9 лютого 2018 року. Просимо долучитись до обговорення матеріалів конференції.


5 коментарів:

  1. Дуже цікава і нова форма роботи, приємно за своїх колег!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Щось нове завжди робити цікаво. Дуже важливою є піднята проблема, питання для конференції актуальні, класному керівнику доводиться дуже часто стикатися з їх вирішенням. Залюбки перечитала доробки колег. Кожен допис по-своєму креативний. Корисні зернинки використаю в подальшій роботі. Дякую Наталії Миколаївні і усім колегам.

    ВідповістиВидалити
  3. Why is the online gambling industry so massive? - DrmCAD
    The online 익산 출장안마 gambling sector has seen 충청남도 출장샵 an explosive growth in As 양산 출장안마 the 구리 출장마사지 online gambling industry grew more popular 제주 출장마사지 and the demand for Sep 21, 2021

    ВідповістиВидалити